Kas

Okul dışarıda günü etkinliklerimizden kareler.

Öğrencilerimiz doğadan faydalanarak resimler yaptılar.Yaprak,dal ve tohumları kullanarak güzel bir kız figürü tasarladılar Büyüteçli inceleme kutuları ile doğadaki var olan desenleri ve geometrik şekilleri fark ederek biomimikri hakkında sohbet ettiler.Oyunlar oynayarak eğlenceli zamanlar geçirdiler.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutalamalarımızdan kareler.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığımız tafaından öğrencilermizin telafi eğitimlerini desteklemek amacıyla telefide ben de varım isimli internet sitesi oluşturulmuştur. İnternet sitesine ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Telafide ben de varım... | T.C. Millî Eğitim Bakanlığı

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı LGS ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Aşağıdaki görsellerde soruların yanıtlarını görebilirsiniz.

Habere ulaşmak için TIKLAYINIZ -  Ataköy İlköğretim Okulu 2 e-Twinning Projesi

Ara

Okulumuz öğretmeni Aylin CANPOLAT liderliğinde yapılan etwinning çalışmları kapsamında okulumuz Avrupa Kalite Etiketi'ni almaya hak kazanmıştır.

May

2/A sınıfı öğrencilerinin Trafik Hasftası kapsamında hazırladıklarıkamu spotu videosu.

Kas

e-Okul sisteminde veliye "Bildirim" dönemi başladı. e-Okul mobil uygulaması veli bildirim sistemi eklenmiştir. e-Okul ile ilgili tüm süreçler veliye anlık olarak bildirilecektir.

Kas

Ulu önderimizin ebediyete intikalinin 81.yılı münasebetiyle 10 Kasım Anma törenimizi gerçekleştirdik.

Saygı, minnet ve şükranla....

Kas

23 Kasım 2018'de açıklanan 2023 Vizon Belgesindeki hedeflerden bir tanesi de okullarda Tasarım-Beceri Atölyelerinin kurulmasıydı. Bu hedefe ulaşmak için Ataköy İlkokulu ve Ortaokulu olarak çalışmalra başladık.

Kas

Okulumuz,"TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL PROJESİ"  kapsamnında beyaz bayrak almıştır.