YGA

Okulumuzun Matematik Öğretmeni Cemile Çağrı Çolak 'ın Eylül ayında YGA(Young Guru Academi)'nın Rol Model Öğretmenler programina katılması ise başlayan serüvenimiz, YGA'nın Bilim Atölyeleri Sürdürülebilirlik Yarışması'nda En Birlikte Başarılan Proje kategorisinde elde ettigimiz birincilik ile sonuçlandı.Bu vesileyle YGA yönetim kurulu başkanı Sinan YAMAN Proje ortaklarından olan İş Bankası Genel Müdürü Hakan ARAN, Petrol Ofisi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doğan ÇELİK, Koordinatör Kaymakamımız İbrahim ERGİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem YAŞAR, Hatay İş Bankası Şube Müdürleri, İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü ve YGA gönülleri elde edilen başarıdan sonra okulumuzu ziyaret ettiler.

Türkiye İş Bankası ve Petrol Ofisi iş birliği ile başta deprem bölgesi

olmak üzere 3 yıl ilgiyi artırma hedefiyle

başlatılan Bilim Kuşağı Atölyeleri projesiyle

Projenin ilk adımları, 6 Şubat'ta yaşanan deprem ile Deprem bölgesinde ve okulumuzda başladı.

19-04-202419-04-202419-04-202419-04-2024

Yayın: 19.04.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 19:14 - Görüntülenme: 20